,

34ste speeljaar – 1ste productie

Eli : …. Zeg Jo, weet jij wat een Orangerie is?
Jo: Wat vraag jij allemaal zeg! Een Orangerie is een wintertuin, een soort serre, waar tijdens de winter uitheemse gewassen worden bewaard…oké?
Eli: En wat betekent “de Saint’? Is het misschien Frans voor “Sint” zoals “Sint Niklaas”?
Jo: Heb je nog meer idiote vragen? Met “ de Saint” wordt hier vooral de “ondeugd”, de “schijnheiligheid” voorgesteld, getekend door enkele lijnen. Snap je? Nee? Ook goed!

DE ORANGERIE VAN DE SAINT
een uitstalling van pittige, luimige, schalkse en komische toestanden! Bestaand uit vier delen.

Deel één: Animoso
gespeeld door: Isaura Calsyn & Michiel Hutsebaut

Het kind-vrouwtje Elisabeth, helemaal alleen op de wereld, traint op een hometrainer om haar lichaam fit en lenig te houden. Ze wil een zogenaamde ’trekpleister’ worden zoals haar overleden zus Betty geweest is. Tijdens een van haar trainingen ontmoet ze een jongen, een soort ‘mamaskindje’, die haar begluurd en blijkbaar geen blote benen kan verdragen.

Deel twee: The Black Widow
gespeeld door: Marleen De Winne, Greet Heynssens & Linda Pauwels

Een weduwe tiranniseert de hele buurt door haar haat tegen alle mannen. Ze helpt waar ze kan om zo veel mogelijk weduwen te maken. Alle middelen zijn goed, als de mannen maar verdwijnen.Een zeer pittige komedie met een verrassend einde.

Deel drie: De Grote Versierder
gespeeld door: Maureen De Winne, Philippe Pieters & Elisa Balcaen

Mijnheer Henri, regio manager bij een groot confectiebedrijf, komt de omzetcijfers controleren in een klein provinciestadje. Hij ontmoet twee jonge vrouwen die in hetzelfde stadje in een warenhuis hun nieuw parfum promoten. Mijnheer Henri rolt onmiddellijk de rode loper uit, hoopt op ‘love is in the air’ en wil de twee lieftallige dames, met de hulp van enkele glazen Gin Tonic, sito presto richting kamer 249 loodsen. Zijn kamer wel te verstaan!

Deel vier: Het Erfstuk
gespeeld door: Marijke Willems, Philippe Pieters, Marleen De Winne & Michiel Hutsebaut

Amedé is een sul zo groot als de kerktoren hoog is. Hij ligt onder de sloef van zijn ‘Troetje’ maar hij heeft het toch voor mekaar gekregen om twee verschillende aankondigingen in één kader in de krant te laten verschijnen. Allereerst de verkoop van een erfstuk, en ten tweede de dochter van zijn vriend Adhemar die een man zoekt.Jg vr zkt kmk met jg man mt gde betrk. Stemp ook gd.
Wat denk je? Complete hilarische ervaring.

Bij deze wordt U vriendelijk uitgenodigd!
Denk er aan om tijdig te bestellen, er zijn slechts 65 plaatsen.
Een telefoontje volstaat: 09/378.10.72